in

Majmuni shtrihet përtokë së qeshuri kur sheh një truk të këtij burri

Një djalosh ka simuluar një truk magjik në prani të orangutangut, i cili po e shikonte me mjaft vëmendje.

Në momentin që përfundon truku magjik, orangutangu shtrihet në tokë i çuditur.

Videon e incizuar në një kopsht zoologjik dhe e publikuar në YouTube e keni mëposhtë⤵Klikoni mbi tekst⤵

Majmuni shikon një truk magjik reagimi i tijë (VIDEO HD)

K.P//qpl.al

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by qpl

Joeli bën 5 vjec, Ami dhe Ermali publikojnë fotot e ëmbla familjare

Instagrami bëhet joaktive në të gjith botën. Cfarë po ndodh?