in

Instagrami bëhet joaktive në të gjith botën. Cfarë po ndodh?

Rrjeti social më interaktiv në të gjith botën, Instagrami tashmë është jashtë përdorimit. Një gjë e tillë ka mdodhur ditën e sotme me datë 3 tetor 2018 rreth orës 09.35.

Një gjë e tillë thuhet që ka ardhur si pasojë e largimit të dy themeluesve të kompanisë mes zerave që ata nuk ranë dakort me facebook se si duhet drejtuar kompania.

Kjo qasje joaktive e instagramit mendohet që do ti sjellë pasoja dhe kosto kompanisë pasi ajo numëron rreth një miliardë përdorues çdo muaj.

Deri më tani përdoruesit nuk mund të bëjnë refresh profilit të tyre që të shikojnë fotot apo video të shpërndarë nga miqt e tyre.

Ja si rezultonte!

Ky problem është rregulluar vetëm në orën 10.04

K.P// qpl.al

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by qpl

Majmuni shtrihet përtokë së qeshuri kur sheh një truk të këtij burri

Eskorta e frikshme e Recep Tayyip Erdogan