in ,

Putin urim të veçantë për Festën e Flamurit…

Në mesazh, Putin shprehet se Shqipëria dhe Rusia do të zhvillojnë marrëdhënie konstruktive në interes të të dyja palëve.

Urimi i Putinit drejtuar zotit.Ilir Meta:
“I nderuar zoti President, pranoni urimet e mia me rastin e festës kombëtare të Shqipërisë, Ditës së Flamurit. Jam i sigurt se zhvillimi i marrëdhënieve konstruktive dhe bashkëpunimit dypalësh ruso-shqiptar në fusha të ndryshme do të ishte në interes të popujve të dy vendeve tona, si edhe të gjithë Evropës. Ju uroj Juve shëndet dhe suksese, ndërsa të gjithë bashkëqytetarëve Tuaj u uroj mirëqenie dhe begati”, lexohet në urimin e Putinit.

K.P//qpl.al

RREKLAMA⤵⤵⤵

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by qpl

Sulmohet ambasada e Serbisë

Pse kemi prekur fundin?