in

Këto janë fjalët e vajzës së Komandantit Legjendar Adem Jashari, pas formimit të ushtrisë…

 

Shqipe Jashari është e bija e komandantit legjendar Adem Jashari, e cila i mbijetoj luftës, e sot jeton me mallin dhe krenarinë për babain dhe gjithë pjesën tjetër të familjes që u flijuan për tokën e Kosovës.

Shqipe Jashari, është bashkëshorte, nënë e përkushtuar e tre fëmijëve dhe profesioniste e zonja.

Babai i saj është nismëtar i UÇK-së dhe Shqipja thotë: “Epopeja e familjes sonë nuk ndodhi rastësisht. Për këtë epope, Familja jonë e madhe kishte vite që ishte përgatitur.

//K.P qpl.al//

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by qpl

KFOR-i vazhdon të qëndrojë tek Ura e Ibrit

“Mos harxhoni frymë me një kryeministër qen, rrëzojeni!”