in

Kur kanë shumë fruta, norvegjezët i vendosin jashtë oborrit që kalimtarët t’i marrin

Kualiteti i jetës ndryshon nga vendi në vend, dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë mirë

Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve.

Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të shërbehen me to.

Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale.

K.P//qpl.al

Kështu shtrohet autostrada në Gjermani

Ne pranga 17-vjeçarja dhe miku i saj pukjan, vjedhin 5 milionë lekë…