Këto janë fjalët e vajzës së Komandantit Legjendar Adem Jashari, pas formimit të ushtrisë…

  Shqipe Jashari është e bija e komandantit legjendar Adem Jashari, e cila i mbijetoj luftës, e sot jeton me mallin dhe krenarinë për babain dhe gjithë pjesën tjetër të familjes që u flijuan për tokën e Kosovës. Shqipe Jashari, është bashkëshorte, nënë e përkushtuar e tre fëmijëve dhe profesioniste e zonja. Babai i saj është nismëtar i UÇK-së dhe Shqipja thotë: “Epopeja e familjes sonë nuk ndodhi rastësisht. Për këtë epope, Familja jonë e madhe kishte vite që ishte përgatitur. //K.P qpl.al// Read More