HomeARGETIMBarcaleta - Biseda në çift

Barcaleta – Biseda në çift

Ajo : Shpirt me duket vetja shume e shendoshe, e shemtuar dhe e plakur. T’lutem me bej nje kompliment.
Ai : Zemer ke shikim shume te mire…

Most Popular