HomeLAJMEJorida Tabaku akuzon Kryeministrin Rama për gjyqet e humbura në arbitrazh: Sot...

Jorida Tabaku akuzon Kryeministrin Rama për gjyqet e humbura në arbitrazh: Sot shqiptarët do t’i paguajnë 100 mln euro Becchetit

Tabaku ka ripostuar videon e kryeministrit që pretendon se Shqipëria nuk ka humbur asnjë gjyq, dhe shkrimin e “Der Standard” në lidhje me gjyqion e Becchettit.

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku i ka reshtuar kryeministrit të Shqipërisë të gjitha gjyqet e humbura në arbitrazh. Ajo ka ripostuar videon e kryeministrit që pretendon se Shqipëria nuk ka humbur asnjë gjyq, dhe shkrimin e “Der Standard” në lidhje me gjyqion e Becchettit.

“Sot shqiptarët do t’i paguajnë 100 mln euro Becchetit, firmës AKTOR do t’i paguajmë nga taksat tona 44 mln euro dhe ndoshta arbitrazhi Akërnisë mund të shkojë në 110 mln euro,”-shkruan ndër të tjera Tabaku.

Most Popular