HomeARGETIMBarcaleta- 'Operacioni'

Barcaleta- ‘Operacioni’

Ishte nje njeri qe ishte semure dhe donte te behej operacion.U mblodhen te gjithe atje tek spitali dhe filloj operacioni.Mbas ca oresh doli doli doktorri nga salla operacionit dhe tha qe: ‘Operacioni shkoi me sukses por pacienti vdiq.’

Most Popular