HomeLAJMENuk publikon kurrë foto me bashkëshortin, Manjola Nallbani rrëfen arsyen

Nuk publikon kurrë foto me bashkëshortin, Manjola Nallbani rrëfen arsyen

Manjola Nallbani është një artiste që numëron shumë vite në skenë, e megjithatë jetën private ka ditur ta mbrojë gjithnjë me fanatizëm. Kjo ka qenë një zgjedhje e saj dhe duket se kështu do të vazhdojë të jetë për sa kohë familjarët e saj zgjedhin të kenë një jetë jopublike.

E pranishme në “Shiko kush luan”, Manjola u pyet pse nuk poston kurrë foto me bashkëshortin. Kësaj pyetjeje, këngëtarja iu përgjigj:

“Familjen njeriu e konsideron më të shtrenjtë se veten. Unë kam zgjedhur të jem person publik. Bashkëshorti im nuk ka pse të ketë një jetë publike. Në karrierën time ka pasur njerëz që më kanë dashur, siç ka pasur edhe nga ata që nuk më kanë dashur dhe askush nuk ka arsye që një artiste ta shajë apo ta urrejë, mirëpo edhe ndodh. Këto janë kusure që ne [artistët] i kemi zgjedhur, kemi zgjedhur të bëjmë këtë jetë. Ndërsa im shoq ka profesionin e tij, ka figurën e tij, ka dinjitetin e tij. Pikërisht për hir të dashurisë për të, nuk dua të bëjë një jetë që ai nuk e ka zgjedhur.”

Most Popular