HomeLAJME37 milion dollarë tendera të rindërtimit kompanive të Gjicit! PD denoncon me...

37 milion dollarë tendera të rindërtimit kompanive të Gjicit! PD denoncon me video

PD denoncon me video: FSHZH i dha 37 milion dollarë tendera të rindërtimit kompanive të Safet Gjicit.

Dorian Teliti: Ramës i intereson thjesht dhe vetëm Rama.

Shqipëria ka nevojë për një qeveri që kujdeset për qytetarët.

Most Popular