HomeLAJME“Zonjë në rrugë dhe bushtër në shtëpi”/ Për çfarë e pati Elvisi?

“Zonjë në rrugë dhe bushtër në shtëpi”/ Për çfarë e pati Elvisi?

Ana Kauri dhe Elvisi po nisin një njohje që është në udhë të mbarë.

Kjo u pasqyrua në takimin që ata patën së bashku. Dyshja gjatë bisedës u thellua në tematika tepër interesante, që dërguan deri në detaje intime.

Ana pyeti Elvisin se si e dëshiron një femër, ndërsa djali e kishte përgjigjen shkurt dhe qartë:

“Zonjë në rrugë dhe bushtër në shtëpi”.

Ndërkohë këtë mendim ndanë pothuajse të gjithë konkurrentët, përfshirë dhe opinionistin, Arjan Konomi.

Most Popular