HomeLAJMEKlodiana Lala deklarata në Opininon “Mirditorët të vrasin natën dhe të qajnë...

Klodiana Lala deklarata në Opininon “Mirditorët të vrasin natën dhe të qajnë ditën…”

Ministri Sander Lleshaj ishte përballë gazetareve Artan Hoxha, Klodi Lala, Fatjona Mejdini dhe Lorenc Vangjeli në Opinion. Ajo çfarë u pa përtej nivelit të dobët dhe  fakteve jo konkrete në lidhje me pyetjet e bëra nga gazetarja Lala , ishte dhe fyerja me të cilën kjo e fundit i’u drejtua Mirditorëve. Gazetarja e gjendur në vështiresi nga reagimi i ministrit Lleshaj u shpreh:”Mirditorët të vrasin natën dhe të qajnë ditën…”

Me sa dukej Lala sonte dëshironte të dilte me çdo kusht kunder ministrit Lleshaj, por la shumë për të dëshiruar.

Most Popular