HomeLAJMERruga Tiranë-Durrës/ Kamioni ndahet në dysh, përplaset me bordurën e rrugës

Rruga Tiranë-Durrës/ Kamioni ndahet në dysh, përplaset me bordurën e rrugës

Një aksident rrugor ka ndodhur në rrugën Tiranë-Durrës, saktësisht në Sukth.

Siç mund ta shihni në foto, një kamioni i është shkëputur pjesa e përparme, çka ka sjellë dhe përplasjen e tij me bordurën ndarëse të rrugës.

E gjitha kjo ka shkaktuar një bllokim të qarkullimit dhe rëndim të trafikut për disa minuta.

Most Popular