HomeLAJMEAtdheu i dhuron ‘rrahjet e zemrës’ Anës

Atdheu i dhuron ‘rrahjet e zemrës’ Anës

Pasi Ana i dha një hudhër në formë dhurate Atdheut që takimi i tyre të shkonte mbarë, ka qenë ky i fundit që i ka kthyer dhuratën.

Atdheu kishte regjistruar rrahjet e tij të zemrës në një CD dhe këtë ia ka dhuruar Anës.

Ky moment ka sjellë shumë komente në studio.

Most Popular