HomeLAJME'Si të rreh zemra në takim të parë?’/ Andi ‘përplaset’ me Atdheun:...

‘Si të rreh zemra në takim të parë?’/ Andi ‘përplaset’ me Atdheun: Nuk kam zemrën tënde unë…

Andi dhe Atdheu kanë debatuar lidhur me një deklaratë të bërë nga ky i fundit në takimin me Anën. Atdheu tha se i kishte ‘rrahur’ zemra për Anën, ndërsa sipas Andit kjo nuk mund të ndodhë që në takimin e parë.

Pjesë nga debati:

Andi: Ana këtë tip e ka shprehur vetëm në fillim  në takimet e para fare më Fationin. Ndërsa për Atdheun, si një aktor. Ja ku e ke aktorin më të mirë në treg. Po ca është kjo që në takim të parë më rreh zemra. Po mbo zemra kshtu.

Atdheu: Pse ngjan keq ajo ?

Andi: Si të rrahu zemra në takim të parë?

Atdheu: Spo ju kopjoj juve. Jo. Unë nuk jam nga ata. Që thonë të të puthja unë si do reagoje ti? Unë o e bëj o se them fare.

Andi: Është dashuria jote Ana?

Atdheu: Mbase edhe është. Për një rreh zemra. Se kam atë zemrën tënde të  madhe.

Most Popular