HomeSPORTDrejtori i Juventusit nën hetime për çështjen e Luis Suarez

Drejtori i Juventusit nën hetime për çështjen e Luis Suarez

Zhvillime të reja në çështjen e provimit italian të Luis Suarez. Pas pezullimit nga aktiviteti për 8 muaj të drejtorit të Perugias, Giuliana Grego, drejtorit Simone Olivieri dhe profesorëve që ekzaminuan lojtarin nga Guardia di Finanza, prokurori po heton gjithashtu Fabio Paraticin, zyrtarin kryesor të futbollit te Juventusi.

Shënimi vjen direkt nga klubi i Juventusit:

“Klubi i Futbollit i Juventusit konfirmon se sot Fabio Paratici është njoftuar për informacion në lidhje me garancinë dhe të drejtën e mbrojtjes. Krimi i hipotezuar nga Prokuroria Publike në Gjykatën e Perugias është ekskluzivisht neni 371 i Kodit Penal. Kompania rithekson me forcë korrektësinë e punës së Paraticit dhe është e bindur se hetimet e zhvilluara do të ndihmojnë për të sqaruar pozicionin e tij në një kohë të arsyeshme “, thuhet në reagimin e Juventusit.

Prandaj Paratici është nën hetim për deklarime të rreme në prokurorin publik, përkatësisht nenin 371 të kodit penal të lartpërmendur. Sipas Prokurorisë, menaxheri i Juventusit kërkoi ndihmë nga Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Paola De Micheli, i cili pasi u mor në pyetje pranoi se kishte kontaktuar me Bruno Frattasi, kreu i Kabinetit të Ministrisë së ‘Brendshme. Avokati Chiappero pastaj bisedoi me nënprefektin Antonella Di Nacci. Chiappero dhe Paraticin, përcjell KosovaPress.

Prandaj, Paratici nuk është nën hetim për provimin e mashtrimit të Suarez, por për heqjen ose deklarimin e gënjeshtrave mbi faktet në dijeninë e tij.

Most Popular