HomeLAJMEPo kurohej në Turqi, Covid-19 i merr jetën Kasem Hysenbelliut, biznesmen dhe...

Po kurohej në Turqi, Covid-19 i merr jetën Kasem Hysenbelliut, biznesmen dhe pronari i “Fax News”

Kasem Hysenbelliu, biznesmeni dhe pronari i medias Fax News nuk jeton më. Lajmi tragjik bëhet me dije mëngjesin e sotëm.

Vetë televizioni në pronësi të tij njofton lajmin e kobshëm, se biznesmeni i njohur ka ndërruar jetë pas disa ditësh betejë me Covid-19.

Most Popular