HomeLAJMEPas mullarit, Melisa dhe Mevlani në një takim të pazakontë (Fotot)

Pas mullarit, Melisa dhe Mevlani në një takim të pazakontë (Fotot)

Takimi mes Melisës dhe Mevlanit nuk është parë ndonjëherë më parë.

Melisa, e cila po vinte me gomar si një nuse fshati dhe djali që po e priste. Ata më pas nuk janë ulur në asnjë restorant por pas një mullari ku kanë sqaruar disa prej debateve që kanë pasur.

Mes shumë lojërash të të dyve ata nuk kanë munguara edhe të puthen apo përqafohen.

Most Popular