HomeLAJME‘Plas gjaku’ te Kuvendi, FNSH-ja dhunon protestuesin

‘Plas gjaku’ te Kuvendi, FNSH-ja dhunon protestuesin

Siç shihet edhe në pamje, një nga protestuesit është i mbuluar në gjak tek koka, për shkak të dhunës dhe goditjeve që ka marrë.

TIRANË– Foto të frikshme! Efektivët e FNSH-së kanë dhunuar një protestues. Siç shihet edhe në pamje, një nga protestuesit është i mbuluar në gjak tek koka, për shkak të dhunës dhe goditjeve që ka marrë.

Ndërkohë, disa efektivë e kanë rrethuar të dhunuarin dhe e mabjnë nga krahët.Postuar nga DOSJA.AL

Most Popular