HomeLAJMEProtestohet edhe në New York, para ambasadës shqiptare: Drejtësi për Klodianin (Foto)

Protestohet edhe në New York, para ambasadës shqiptare: Drejtësi për Klodianin (Foto)

Edhe shqiptarët në New York janë ngritur në protestë pas vrasjes së Klodjan Rashës nga policia. Ora 12.00, mesditë pranë ambasadës shqiptare në New York, shqiptarët kanë ndezur qirinj në shenjë nderimi për të riun që u vra nga një punonjës policie.

Protesta është ndërmarrë nga nga dy shoqata “USA-ALBANIAN SOCIETY dhe SHQIPËRIA TJETËR”.

Ata mbajnë parrulla në duar, kur shkruhet ‘Drejtësi për Klodianin’.

Most Popular