HomeLAJMERrihet Andi i Perputhen , i gjakosur ne toke...(Video)

Rrihet Andi i Perputhen , i gjakosur ne toke…(Video)

Në daljet e para të Andit të Përputhen u zbulua se ai ka patur një të shkuar mjaft problematike.

Së fundmi një video në rrjetet sociale po e vërteton këtë.
Në internet po qarkullon një video e cila është e  publikuar  teksa  një përson e quan Andin b***tër dhe e go’det!

Përbri shkruhet se gjithçka ka ndodhur për një vajzë.
Tani çdo gje pritet të ndodhë ose thjesht Andi do jetë figurant në ndonjë klip.

 

Most Popular