HomeLAJMEMjeku denoncon skandalin e qeverisë: Hapja e Spitalit Covid5 është një mashtrim

Mjeku denoncon skandalin e qeverisë: Hapja e Spitalit Covid5 është një mashtrim

Ish-deputeti i PD, Luçiano Boçi ka publikuar mesazhin e një mjeku nga Elbasani, i cili shkruan se, hapja e Spitalit Covid5 është një mashtrim.

Postimi i Boçit

MASHTRIMI ME SPITALIN COVID 5
Hapja e spitalit covid në Elbasan është një mashtrim i pastër.

Përpos mjeteve të domosdoshme dhe elementeve të protokolleve të sigurisë, atje mungojnë totalisht burimet njerëzore, personeli i kualifikuar.

Për të zbuluar këtë të vërtetë mjafton mesazhi shqetësues i mjekut

Most Popular