HomeLAJMEKërcënohet me largim nga puna mjeku Ilir Allkja pse denoncoi skandale të...

Kërcënohet me largim nga puna mjeku Ilir Allkja pse denoncoi skandale të qeverisë

Kërcënohet për të disatën herë me largim nga puna mjeku Ilir Allkja, një prej bluzave të bardha që guxoi që në krye të herës të ngrejë zërin dhe të bëjë transparencë mbi abuzimet dhe qasjen e gabuar të autoriteteve ndaj pandemisë.

Denoncuesi i shumë rasteve përgjatë këtyre 9 muajve, ka marrë një shkresë zyrtare për takim me administratën e QSUT-së, ku thirret në takim, siç thuhet në dokument  “për rishikim  të marrëdhënieve të punës”.

Mjeku Allkja u shpreh se, “nuk ka kryer asnjë shkelje, thyerje etike apo profesionale që mund t’i paraprinin një nisme të tillë administrative”.

Po ashtu Allkja thotë se, nuk ka ankesa nga pacientë apo familjarë për aktivitetin profesional, ndaj e cilëson këtë sulm të qëllimshëm ndaj tij, për t’i mbyllur gojën.

aaa

Most Popular