HomeLAJME'Shqipëria me çmimin më të lartë të energjisë në Ballkan'/ Basha: Le...

‘Shqipëria me çmimin më të lartë të energjisë në Ballkan’/ Basha: Le t’ia fikim dritat regjimit të tij

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka akuzuar kryeministrin Edi Rama se mes shumë premtimeve të pambajtura, sipas tij, është edhe ulja e çmimit të energjisë elektrike.

Tiranë – Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka akuzuar kryeministrin Edi Rama se mes shumë premtimeve të pambajtura, sipas tij, është edhe ulja e çmimit të energjisë elektrike.

Kryedemokrati shprehet se vendi i ynë ka çmimin e energjisë më të lartë në Ballkan, i cili ka njohur vetëm rritje gjatë qeverisë Rama, dhe jo ulje siç ai premtoi për të marrë pushtetit.

Për këtë arsye, ai kërkon votën në 25 prill, për të realizuar këtë premtim që Rama dështoi sipas tij ta realizonte.

Rritja e çmimeve të energjisë i ka varfëruar edhe më shumë shqiptarët. Mjaft më. Le të sjellim së bashku ndryshimin dhe t’i japim dritë të ardhmes. Le t’ia fikim dritat e regjimit të tij dhe sjellim një energji të re për vendin tonë”, shkruan Basha.

Most Popular