HomeLAJMEThirrja e Berishës: Opozita të përgatitet për 25 prillin, por të jetë...

Thirrja e Berishës: Opozita të përgatitet për 25 prillin, por të jetë gati edhe për një 20 shkurt të dytë

Ish-kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha ka bërë një deklaratë të fortë, pasi është shprehur se opozita duhet të përgatitet për një 20 nëntor të dytë, duke iu referuar rrëzimit të bustit të diktatorit Enver Hoxha.

Ai tha se opozita është përgatitur për zgjedhje të qeta në 25 prill, por nëse qytetarëve u cënohet vota, opozita do të përmbysë kultin e më të ligut që ka patur Shqipëria pas Enver Hoxhës.

Opozita duhet të përgatitet për ditën më paqësore me votën e saj më 25 prill, por njëkohësisht duhet të jetë gati për një 20 shkurt të dytë. Në 20 shkurt shqiptarët përmbysën në pamje të parë një bronz, por në të vërtetë një kult më të keqin që kishin patur në histori. Nëse iu dhunohet vota, opozita do të përmbysë më 25 prill kultin e më të ligut që kanë pasur pas Enver Hoxhës, që grabit zgjedhësit, për një kryebandit që nuk njeh normë, nuk njeh ligje, moral dhe nuk respekton asgjë”, ka thënë Berisha në “Tempora”.

Most Popular