HomeLAJMEHabit Fatjoni: Gjallë në botë nuk dal më me Melisën

Habit Fatjoni: Gjallë në botë nuk dal më me Melisën

Pasi Melisa akuzon Fatjonin se vepron me skenar në emision, Fatjoni jep deklaratën e papritur.

Fatjoni rikthehet në studio por duket i vendosur për të ndërprerë njohjen me Melisën.

“Per Melisën nuk jam më, po të jetë për gocat e tjera, ndryshe do largohem”,  thotë Fatjoni.

Megjithatë, deklarata e tij konsiderohet nga opinionisti Arjan Konomi si diçka e thënë në nerva e sipër dhe do të ndryshojë mendje.

Të shohim nëse Fatjoni do t’i qëndrojë deklaratës së tij apo do të ndryshojë mendje.

Most Popular