HomeLAJMELëkundje tërmeti në vend, ja epiqendra dhe magnituda!

Lëkundje tërmeti në vend, ja epiqendra dhe magnituda!

Të dhënat paraprake tregojnë se magnituda ka qenë 3.1, ndërsa epiqendra në Durrës.

Thellësia ka qenë 8 km.

Most Popular