HomeLAJMEJorida Tabaku publikon videon që s’duhet humbur: Shqipëria e qeverisur nga Rama...

Jorida Tabaku publikon videon që s’duhet humbur: Shqipëria e qeverisur nga Rama s’ka të ardhme!

Shqipëria mbas 7 viteve të qeverisura nga Rama është më e varfër, me më shume taksa, me konsum me të ulet në familje, me të ardhura më të ulëta.

Shqipëria është e zbrazur, pa shpresë, pa të ardhme! Rama është dështim dhe Shqipëria nuk ka më kohë per të humbur.

Video👇

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3793779487376655&id=543904035697566

Most Popular