HomeLAJMEYuri Kim urim në gjuhën shqipe për Vitin e Ri: Le të...

Yuri Kim urim në gjuhën shqipe për Vitin e Ri: Le të presim një Vit të Ri me plot mundësi

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim, ka bërë një urim për vitin e ri 2021.

Ajo ka zgjedhur që urimin ta bëjë në gjuhën shqipe dhe shpreh dëshirën për të gjithë për një Vit të Ri të gëzuar dhe plot mundësi.

“Të dashurit miq, Gëzuar Vitin e Ri – Gëzuar 2021! Le të presim një Vit të Ri që është më i dashur, më i lumtur dhe plot mundësi”, shkruan Kim.

Most Popular