HomeLAJMEShow, beton dhe ERTV

Show, beton dhe ERTV

Kjo pamje e përkufizon më së miri qeverisjen e Edi Ramës: Beton dhe propagandë!

Ajo është bërë në qendër të Tiranës, ku ambulancat kanë lënë punën e tyre dhe janë mbledhur për të organizuar shoun e radhës për qeverinë.

Nëse tani merrni në telefon urgjencën dhe iu duhet një ambulancë, me shumë gjasë do ju dalë ERTV.

Pas mjekëve që përdoren vazhdimisht si dekor nga kryeministri dhe ministrja e Shëndetësisë, tani është radha e dekorit me ambulanca.

Edhe mjekët lanë punën për të bërë sfondin e Ramës, njësoj si ambulancat.

Most Popular