HomeLAJMETrazirat në SHBA/ Dashamir Shehi: Mbrëmë fjetën të qetë të gjithë diktatorët,...

Trazirat në SHBA/ Dashamir Shehi: Mbrëmë fjetën të qetë të gjithë diktatorët, edhe ky i vogli te ne

Ish-deputeti Dashamir Shehi tha në Open se ngjarja e djeshme ka gëzuar të gjithë diktatorët në botë.

“Ngjarja e djeshme tregoi disa të meta të demokracisë, pra të një sistemi. E sigurt që ngjarja e djeshme ka gëzuar të gjithë diktatorët dhe autokratët në botë. Diktatorët mbrëmë kanë fjetur rehat, madje edhe ky i vogli te ne.

Por Trump nuk duhet shikuar si një fenomen i ndarë. Kemi një Trump të vogël në Britaninë e Madhe dhe kemi disa lëvizje në Itali dhe Gjermani”- tha Shehi.

Most Popular