Kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në rrjetin e tij social Instagram ka ironizuar caktimin e Mark Markut si drejtues politik të Partisë Demokratike në Qarkun e Lezhës.

Rama ka shkruar në postim “Presor gazetarie dhe kandidat për ministër arsimi i OpBashkuar opopo…”, duke e shoqëruar me një video ku Mark Maku i thotë Musa Ulqinit “ Mbylle gojën, do ta fus me shishe kokës, mos ha m*t kot”.