HomeLAJMELuçiano Boçi publikon denoncimin: Pas mashtrimit me rritjen e pagave, mësuesit nuk...

Luçiano Boçi publikon denoncimin: Pas mashtrimit me rritjen e pagave, mësuesit nuk marrin as orët shtesë

Diskriminimi dhe përçmimi i mësuesve nga Rama është i pandalshëm.

Pas mashtrimit për rritjen e pagës, Rama refuzon t’u paguajë atyre orët shtesë.

Denoncimi i ardhur nga Peqini nuk është i vetmi.

Mësuesit nuk marrin prej kohësh atë që u takon.

Ndërkohë në arsim kudo mbretëron kaosi, pasiguria dhe pandemia!

Dita e gjykimit po afron!

141065401 2815021985408303 3843621675292919357 n

Most Popular