HomeLAJMEArjan Nikaj: Shteti shqiptar ka degjeneruar në një organizim mafioz, që vjedh...

Arjan Nikaj: Shteti shqiptar ka degjeneruar në një organizim mafioz, që vjedh bukën e përditshme të banorëve

Nuk ka pse habitet njeri ku shteti mafioz shqiptarë thërret për arsye bashkëpunimi organizata mafioze të shquara në territorin që mbulon vet, ato nuk vin kurrë inkonjito nga shteti jonë i degjeneruar në një organizëm mafioz.

Mafia shqiptare është nga më të rrezikshmet në botë dhe Ndrageta, Camorra dhe Coza Nostra janë organizata të hiberbolizuara nga skenarë filmash kur antimafia italiane nuk e mori vesh kurrë që tritoli që vrau Borselinon dhe Falkonen vinte nga Shqipëria.

Organizimi i Shtetit Shqiptarë është një organizim mafiozë dhe mund të përmbajë fragmente të caktuare ndershmërie rastësore që sapo pikasen largohen nga puna.

Nuk ka pse habitet njeri ku shteti mafioz shqiptarë thërret për arsye bashkëpunimi organizata mafioze të shquara në territorin që mbulon vet ato nuk vin kurrë inkonjito nga shteti jonë i degjeneruar në një organizëm mafioz.

Nuk ka asgjë të na trishtojë se erdhi një organizim mafioz me kode të shënjta morale, që nuk vret kurrë kot, si këtu që nuk vjedh bukën e përditëshme të banorëve. Do parë si lajm i mirë që erdhi Ndrageta sepse mund tu mësoj se si të sillen qelbësirave tona.

Unë nuk do besoja kurrë që na prishën punë 1.5 miliard€ kur para 15 vjetësh CIA do të raportonte që GDP e Shqipërisë ishte 20 miliard$ por vetëm 10 miliard $ raportoheshin sepse gjysma qarkullon në informalitet, në kohën kur Fatos Nano i propozonte Dritan Priftit kur ishte Drejtor i KESH it të pastronte 1 miliard $ .

Kur Santo i konsideronte shuma të tilla ” pare e vogël”

Most Popular