HomeLAJMEPaloka-Ramës: Fatmirësisht të kanë mbetur vetëm 3 muaj sepse më 25 prill...

Paloka-Ramës: Fatmirësisht të kanë mbetur vetëm 3 muaj sepse më 25 prill Shqipëria do të fitojë, ti do të humbasësh

Nënkryetari i PD, Edi Paloka ka reaguar sërish ndaj mashtrimeve të Ramës. Paloka shkruan në një postim në Facebook se, Fatmirësisht të kanë mbetur vetëm 3 muaj për t’i shkelur premtimet…

“Sa shumë premtime të rreme edhe pas 8 vitesh në pushtet, o Edvin Rama! Fatmirësisht të kanë mbetur vetëm 3 muaj për t’i shkelur, sepse më 25 prill, Shqipëria do të fitojë dhe ti do të humbasësh”, shkruan Paloka.

Most Popular