HomeLAJMEZbardhet pasuria e Mimi Kodhelit, ish-ministrja e Mbrojtjes s’ka deklaruar asgjë për...

Zbardhet pasuria e Mimi Kodhelit, ish-ministrja e Mbrojtjes s’ka deklaruar asgjë për 3 vite

Mimi Kodheli u zgjodh ministre e Mbrojtjes në kabinetin e kryeministrit Edi Rama pas zgjedhjeve parlamentare të vitit 2003 dhe u largua nga qeveria në shtator 2017.

Ky raport është prodhuar nga BIRN pas administrimit të deklaratave të pasurisë së ish-ministres Mimi Kodheli nga Inspektoriati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesit, ILDKPKI. Ai ka për qëllim bërjen e transparencës mbi pasuritë e anëtarëve apo ish-anëtarëve të Këshillit të Ministrave gjatë viteve 2013-2020.

Skeda grafike e mëposhtme paraqet pasurinë e deklaruar nga ish-ministja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli nga viti 2005 deri në fund të vitit 2018
Skeda e pasurisë së deklaruar nga ish-ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli për vitet 2005-2018.
Skeda e pasurisë së deklaruar nga ish-ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli për vitet 2005-2018.

Most Popular