HomeLAJMETabaku i nxjerr mashtrimin publik Ramës

Tabaku i nxjerr mashtrimin publik Ramës

Jorida TABAKU

Me një grafik 3D me qëllim keqinformimin e publikut, qeveria dhe Rama po na tregon se shqiptarët janë më mirë! Kështu për të mbuluar dështimin dhe mungesën e rezultateve konrekte prodhojnë grafikë manipulues plot gabime aritmetike. Ky grafik i paraqitur sot nga zyra e propagandës në Kryeministri na tregon se rritja është 14%.

Megjithëse edhe një nxënës në shkollën 9 vjeçare e kupton se me një zbritje dhe pjesëtim të thjeshtë rritja është thuajse 3%, pra 4 herë më pak se sa gënjeshtra Rama.

Natyrisht, Rama vazhdon të gënjejë publikisht pa pasur nevojë të mbajë maskë pasi ka 8 vjet që i është futur shqiptarëve në trup si një virus i dëmshëm. Por, shqiptarët në 25 prill do të vaksinojnë një herë e mirë Shqipërinë për të shpëtuar nga Ramavirusi. Programi ynë i shëndetsisë ofron një shërbim që shkon tek qytetarët

Most Popular