HomeLAJME“Tirja” i qeverisë, asnjë reagim për bandën e strukturuar në spitalin Covid2...

“Tirja” i qeverisë, asnjë reagim për bandën e strukturuar në spitalin Covid2 që “rripnin” pacientët

Tre infermiere dhe një sanitare në spitalin “Shefqet Ndroqi” u arrestua ditën e sotme me akuzën për ‘Mashtrim’ dhe ‘Shpërdorim detyre’, pasi në bashkëpunim me sanitaren Tire Dervishaj, u merrnin para të afërmve të pacientëve të infektuar me Covid-19.

Rama dhe Manastirliu e quajtën një rast të izoluar skandain “Tire”, e cilau zbulua n në një rast që i mori pacientes me Covid 8 milion lekë dhe ajo sërish humbi jetën në spital.

Ndonëse kemi të bëjmë me një grup të strukturuar që shfrytëzonin pacientët duke u marrë shuma të mëdha parash për t’ u shërbyer, asnjë nga drejtuesit e spitalit “Shefqet Ndroqi” nuk dha dorëhqjen. Jo vetëm kaq por edhe drejtuesit duhet ë dalin para drejtësisë për këtë skandal!

Me datë 26/09/2020 shtetasja Tire Alldervishi ka komunikuar me nje numer të rregjistruar në telefonin e skaj me emrin “Sidorela Kat 3”.

Nga verifikimet ne sistemi “DeepSee” rezulton se numri telefonik celular “06” nuk gjeneron të dhëna për personin në posedim të tij, por sipas dokumentacionit të administruar me proçesverbal rezulton se, shtetasja Sidorela Çela figuron në listën e infermjereve të këtij spitali, me numër celular 06*.

Nga verifikimet ne sistemin “DeepSee” rezulton që shtetasja Sidorela Remzi Çela figuron e punësuar në spitalin “Shefqet Ndroqi” Tiranë. Përmbajtja e bisedës së zhvilluar mes tyre është si më poshtë:

15.21, 26/09/2020- Tire Alldervishi: E pe moj sa me dha Nj 10.

15:21, 26/09/2020 – Sidorela Kat 3: Kur ta dha?

15.23, 26/09/2020 – Tire Alldervishi: Ma futi ke çanta kortonit.

15:23, 26/09/2020 – Sidorela Kat 3: Mua s’ me dha.

15:53, 26/09/2020 -Sidorela Kat 3: Haha ika jam te tuneli me autobuz … vl sa pa iç…

Ndërsa përmbajtja e një tjetër bisede të zhvilluar mes tyre në aplikacionin WhatsApp është si më poshtë vijon:

30/08/2020, 22:20 – Sidorela Kat 3: Tire.

30/08/2020, 22:20 – Sidorela Kat 3: Ça ben?

30/08/2020, 22:20 – Sidorela Kat 3: Tlutem ma bej hallall e me shko cik atje.

30/08/2020, 22:20 – Sidorela Kat 3: T’sigurova 20 mi.

30/08/2020, 22:20 – Sidorela Kat 3: Mos u ndiej me askend.

30/08/2020, 22:21 – Sidorela Kat 3: Dhe vec 20 sa lek harxhove.

30/08/2020, 22:21 – Sidorela Kat 3: M’ thuaj.

30/08/2020, 22:21 – Sidorela Kat 3: Dhe pyete sa e ka oksigjenin Gezimi.

30/08/2020, 22:21 – Sidorela Kat 3: T’lutem.

31/08/2020, 10:55 – Tire Alldervishi: Nuk me ngre tlf.

31/08/2020, 10:55 – Sidorela Kat 3: Ja ta mar un njeher.

31/08/2020, 10:58 – Tire Alldervishi: Nr Vjollces numer tjeter.

31/08/2020, 22:53 – Sidorela Kat 3: Vajte?

31/08/2020, 22:53 – Sidorela Kat 3: Atje.

31/08/2020, 22:53 – Tire Alldervishi: Ne Gzimi kishte vajtur te interesohet nje infemjere me emrin Edlira.

02/09/2020, 17:43 – Sidorela Kat 3: Ku je ti?

02/09/2020, 17:44 – Sidorela Kat 3: Te te jap cik nr e goces s Gezimit tia nxjeresh n’kamer.

02/09/2020, 17:44 – Tire Alldervishi: Don Gzimi me fol me gruan?

02/09/2020, 17:44 – Sidorela Kat 3: Se mtha do i jap Tires ndonje lek.

02/09/2020, 17:44 – Sidorela Kat 3: Ok.

02/09/2020, 17:44 – Sidorela Kat 3: Ja te te jap nr.

02/09/2020, 17:45 – Tire Alldervishi: You deleted this message.

02/09/2020, 17:45 – Sidorela Kat 3: Kush e ka kte?

02/09/2020, 17:45 – Sidorela Kat 3: Nr.

02/09/2020, 17:45 – Tire Alldervishi: Lidhu me kte numer.

02/09/2020, 17:46 – Sidorela Kat 3: Kam frik mos me hapin ndonje problem.

02/09/2020, 17:46 – Tire Alldervishi: Quhet Lume.

02/09/2020, 17:47 – Sidorela Kat 3: O tire prit t mar ntel.

02/09/2020, 17:47 – Tire Alldervishi: Jam mikesha Tites, ti thot.

05/10/2020, 19:14 – Sidorela Kat 3: Ferzi Ymetllari.

05/10/2020, 19:14 – Sidorela Kat 3: Ma gjej cik.

05/10/2020, 19:14 – Sidorela Kat 3: Esht kushuriri I babit.

05/10/2020, 19:14 – Sidorela Kat 3: Esht nga alarupi

05/10/2020, 19:15 – Sidorela Kat 3: E ma thuj si eshte dhe do takojm ata familjaret t pim kafe.

05/10/2020, 19:15 – Sidorela Kat 3: Kafe.

05/10/2020, 19:15 – Sidorela Kat 3: ?

Most Popular