HomeLAJMEMarinela Ziu denoncon skandalin: Do të paguajmë nga taksat tona edhe kafet...

Marinela Ziu denoncon skandalin: Do të paguajmë nga taksat tona edhe kafet e administratës (Dokumenti)

Përveç rrjepjes me tendera luksi, Koncesione e PPP, do të paguajmë nga taksat tona edhe kafet e administratës së Albcontrol sha, të cilëve, për “punën” e tyre të përditëshme, like dhe share të facebook-ut të Kryeministrit, ju duhen “kapsula cilësore, me përqindje të lartë të kafes arabike”.
Mbi 2 mijë euro, aq sa kushojnë 2 shtëpi kontenier, që në këto ditë të ftohta e plot shi, 2 familje të prekura nga tërmeti, të kishin kushtet më minimale të jetesës…
Marinela Ziu
Drejtues, Zyra Antikorrupsion në Partinë Demokratike

Most Popular