HomeLAJMEVideo/ Spahia denoncon situtatën e vështirë në rrugën kombëtare në Lezhë: Makinat...

Video/ Spahia denoncon situtatën e vështirë në rrugën kombëtare në Lezhë: Makinat mezi ecin, Edi Rama thotë se…

VIDEO/ Bardh Spahia denoncon situtatën e vështirë në rrugën kombëtare në Lezhë: Makinat mezi ecin, Edi Rama thotë se paguan 20 milionë euro për mirëmbajtjen e aksit të Veriut

📍Pamjet nuk janë në malësinë e Pukës, Kjo është rruga kombëtare në Lezhë, e ngrirë nga ulja e paralajmëruar e temperaturave. Nuk ka asnjë borëpastruese, asnjë mjet që hedh kripë.

🔴 Makinat mezi ecin në ketë rrugë për të cilën Edi Rama thotë se paguan 20 milionë euro për mirëmbajtjen e aksit të Veriut. Ka dështuar të sigurojë për rrugët edhe standardin e Kosovës, ku çdo segment është nën kontroll, pavarësisht sasisë së dëborës.

🟣 Kur qytetarëve u duhet që qeveria të tregojë se taksat nuk shkojnë dëm, Edi Rama i lë në baltë qytetarët në qarkun e Shkodrës dhe në të gjithë Shqipërinë. Edi Rama nuk do t’ia dijë për qytetarët.

💙 Është koha të ndryshojmë!

Most Popular