HomeLAJMENëse Humb Zgjedhet, Do Të Largohesh Nga PS-Ja? Rama Na Habit Të...

Nëse Humb Zgjedhet, Do Të Largohesh Nga PS-Ja? Rama Na Habit Të Gjithë, Thotë Se…

Kryeministri Rama ka komentuar aktualitetin politik, investimet e kryera dhe ato të pritshme gjatë mandatit të 3-të.
Edi Rama, u pyet edhe nëse do të dorëhiqet si kryetar i PS-së, nëse humb në zgjedhjet e 25 prillit.
“Ne kemi një shprehje për hallën dhe xhaxhain. Unë nuk di të flas me nëse… Unë di që do t’i fitojmë zgjedhjet dhe pas 25 prillit do të jem sërish kryeministër që t’i shërbej popullit shqiptar”, tha Rama.

Most Popular