HomeLAJMEPrej 1 viti në çadër me vajzën dhe mbesën, gruaja: Nuk e...

Prej 1 viti në çadër me vajzën dhe mbesën, gruaja: Nuk e di a do jetoj

Drejtuesi politik i qarkut të Durrësit për zgjedhjet e 25 Prillit, Edi Paloka ka vizituar një familje që jeton prej më shumë se 1 viti në çadër në kushte tepër të vështira.

Është fjala për Shpresa Guçe, e cila që pas tërmetit jeton në çadër bashkë me mbesën e saj 4 vjeçare dhe të bijën. Ajo ka treguar se vetëm në muajin shkurt të 2021 ka përfituar një bonus qiraje, ndërsa tregon se ka dhë probleme shëndetësore, vuan nga astma dhe jetesa në çadër ja vështirëson kushtet.

“U bëra një vit e gjys që nuk kam parë asnjë ndihmë nga shteti. Nuk e di do jetoj a s’do jetoj me këto sëmundje që kam”, ka treguar Shpresa duke pohuar madje se ka refuzuar shtrimin në spital, pasi ka frikë mos infektohet me Covid.

Most Popular