HomeLAJMEEuropa Jep "OK" Për Shqipërinë/ Që Në Mëngjes Vjen Lajmi I Shumëpritur,...

Europa Jep “OK” Për Shqipërinë/ Që Në Mëngjes Vjen Lajmi I Shumëpritur, Sot…

Shqipëria mëngjesin e sotëm merr lajmin e shumëpritur pasi është në prag të çeljes se negociatave me Bashkimin Europian.
Kryenegociatori me Bashkimin Europian, Zef Mazi tha se Shqipëria e qeverisur nga Rama ka plotësuar të gjitha kushtet.
“Sot kryeministri Rama u takua me komisioneren për çështjet e brendshme në BE, zonjën Johansson, me të cilën pati një diskutim të hapur mbi bashkëpunimin me BE-ne. Shqipëria ka plotësuar të gjitha kushtet dhe është në prag të çeljes së negociatave për anëtarësimin në BE”, tha Mazi.

Most Popular