HomeLAJMEKoha E Saliut Dhe Ndryshimi SOT/ Rama Na Tregon Investimmin E Madh...

Koha E Saliut Dhe Ndryshimi SOT/ Rama Na Tregon Investimmin E Madh Në Qytetin…

Kryeministri Edi Rama ka publikuar foto të investimeve në Korçë të cilat e kanë transformuar në një qytet kryevepër.
“S’ka më të verbër se sa ai që nuk do të shikojë, por Korça nga dje sot nuk ka ndryshuar si nata me ditën veç në dukje, po edhe në të ardhurat e ekonomisë vendore.
Sot hapen dita-ditës dyer të reja bujtinash, baresh, restorantesh, aktivitetesh lloj-lloj, të cilat tërheqin gjithnjë e më shumë vizitorë në “Parisin e Vogël” të Shqipërisë”, tha Rama.

Most Popular