HomeLAJMEPaloka: Në 25 Prill jemi përballë me një qeveri që ka dështuar...

Paloka: Në 25 Prill jemi përballë me një qeveri që ka dështuar në gjithçka! Në 8 vite Rama mendoi vetëm për xhepat tij

Drejtuesi politik i Qarkut Durrës, Edi Paloka u takua me banorët në zonën e ish-Kënetës.

“Në 25 Prill jemi përballë me një qeveri që praktikisht ka dështuar në gjithçka. Nuk ka nevojë t’jua tregoj, sepse më shumë sesa ju, nuk e ka ndjerë askush tjetër dështimin dhe pasojat e një keq-qeverisje si kjo e Ramës. Në 8-të vite mendoi vetëm për xhepat tij”, tha Paloka.

SHQIPËRIA KA MBETUR NË VEND-NUMËRO!
#ShqiperiaFITON

Most Popular