HomeLAJMERama nxjerr pamjet: Kush nuk e kupton këtë, nuk kupton as se...

Rama nxjerr pamjet: Kush nuk e kupton këtë, nuk kupton as se sa shumë që ka për të humbur…

Kryeministri Rama ka postuar një foto-krahasim të Poliklinikës së Vlorës me qeverisjen e kaluar dhe të tanishmen.

Rama shkruan se po kush tjetër përveç PS-së mund ta vazhdojë këtë punë e ta fitojë këtë betejë me shëndetësinë.

“Kjo ishte për dekada e dekada, Poliklinika e Vlorës dhe kjo është sot, por natyrisht s’ka mbaruar as puna për transformimin rrënjësor të krejt infrastrukturës së shëndetësisë, njësoj si këtu, as beteja për pastrimin me rrënjë nga sistemi shëndetësor i qelizave kanceroze të ryshfetit e abuzimit!

Po kush tjetër përveç nesh mund ta vazhdojë këtë punë e ta fitojë këtë betejë? Askush tjetër natyrisht dhe kush nuk e kupton këtë, nuk kupton as se sa shumë që ka për të humbur…”, shkruan Rama.

Most Popular