HomeLAJME‘Nëna ruse! Shikoni bijtë tuaj, të cilët u dërguan për të vrarë...

‘Nëna ruse! Shikoni bijtë tuaj, të cilët u dërguan për të vrarë ukrainasit, në tokën tonë!’

Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Ukrainës i ka drejtuar një thirrje sot nënave në Rusi, djemtë e të cilave janë dërguar nga Presidenti Vladimir Putin për të vrarë popullin e Ukrainës dhe pushtuar Ukrainën: “Nëna ruse! Shikoni djemtë tuaj që u dërguan për të vrarë ukrainasit në tokën tonë …”

Fotografitë e ushtarëve rusë të kapur rob, disa dhe të plagosur janë shpërndarë nga Shtabi ukrainas bashkë me thirrjen.

Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Ukrainës i ka drejtuar një thirrje sot nënave në Rusi, djemtë e të cilave janë dërguar nga Presidenti Vladimir Putin për të vrarë popullin e Ukrainës dhe pushtuar Ukrainën: “Nëna ruse! Shikoni djemtë tuaj që u dërguan për të vrarë ukrainasit në tokën tonë …”

Fotografitë e ushtarëve rusë të kapur rob, disa dhe të plagosur janë shpërndarë nga Shtabi ukrainas bashkë me thirrjen.

Most Popular