HomeLAJME“Stop” me kamera të fshehtë/Rrëfimi i prostitutave, si punojnë në sy të...

“Stop” me kamera të fshehtë/Rrëfimi i prostitutave, si punojnë në sy të policisë

Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” tregon sonte me zë dhe figurë, sesi zhvillohet prostitucioni në një lokal në zemër të qytetit.

Rrjeti i vajzave të punësuara, mban kontakt me pronarin e lokalit, për gjetjen e klientëve. Vajza e gra, kryejnë marrëdhënie seksuale për 30-40 mijë lekë të vjetra.

Ato tregojnë, se ku shkojnë për raporte intime, dhe si ia dalin të punojnë të pa shqetësuara nën hundën e policisë, për shkak të lidhjeve të duhura brenda policisë së shtetit.

Most Popular