HomeLAJMEKush është ish-konkurrenti i Për'puthen që kishte shndërruar qendrën e masazhit në...

Kush është ish-konkurrenti i Për’puthen që kishte shndërruar qendrën e masazhit në Bllok në vatër prostitucioni

29-vjeçari, Alban Dyrmishi është pronari i qendrës së masazhit në Tiranë i cili e kishte kthyer në një vatër prostitucioni. Ai është ish-konkurrent i një prej programeve të dashurisë, Për’puthen në sezonin e parë. 29-vjeçari është arrestuar ditën e sotme nga Policia.

‘Me vajzat tona super të afta’, si qendra e masazhi në Tiranë reklamonte në rrjetet sociale prostitucionin: Nuk zgjidhim hallet tuaja, por ju bëjmë t’i harroni ato

“Ne nuk zgjidhim hallet tuaja, por ju bëjmë t’i harroni ato”…kjo është motoja që përdorte kjo qendër masazhi për të thithur klientët e tyre. Ato herë pas here paraqesin në faqen e tyre në rrjetet sociale oferta të ndryshme.

“Qetësia dhe relaxi janë vetëm te ‘Power Hand’ me vajzat tona fantastike dhe super të afta”, shkruajnë në rrjete sociale .

Most Popular